Užsakymai iš Jūsų šalies negalimi. United States

180º Healthy Termostatinė dušo sistema

Būklė: Nauja prekė

Apie prekę

Techninė charakteristika:

  • Metalinė lanksti žarna ir metalinė dušo galvutė, paslėpta dušo sistemos stove, pasukus stovą 180º kampu.
  • Sveikatai palanki technologija: dėl termostatiniame maišytuve esančios užsistovėjusio vandens ištekėjimo angos, vanduo neužsilaiko ir neleidžia daugintis bakterijoms;
  • 1 funkcijos dušo galvutė - Ø25 cm
  • Termostatiniame maišytuve esantys atbuliniai vožtuvai, užsukus vandenį, sustabdo vandens lašėjimą iš dušo galvutės ir stacionarios dušo galvos, o grūbaus valymo filtrai, neleidžia patekti nešvarumams į maišytuvą ir pažeisti jo sudedamąsias dalis.
  • Termostatinis maišytuvas su saugios temperatūros jutikliu - karšto vandens tekėjimas sustabdomas esant 38ºC
  • Safe Touch technologija užtikrina, kad korpuso paviršius išlieka šaltas

180° dušo įrenginys Strohm pasižymi inovatyviu ir patentuotu dizainu, kuris be priekaištų integruoja estetiką ir funkcionalumą į jūsų kasdieninę higienos rutiną. Lengvas naudojimas ir paprasta priežiūra, užtikrina nuolatinę švarą ir higieną. Švelniu pasukimu įrenginys leidžia vartotojui lengvai perjungti dušo galvutę arba viršutinio dušo galvą. Magnetinis mechanizmas užtikrina, kad žarna būtų 100% nematoma, kai ji nenaudojama, skatinant minimalistinį ir estetišką dizainą, taip pat užtikrinant optimalią higieną, neleidžiant bakterijoms daugintis. Įrenginio Healthy versija užtikrina sveikesnią aplinką - esančios dušo sistemos maišytuve angutes, neleidžia vandeniui užsistovėti ir taip apsaugo odą nuo kenksmingų bakterijų dauginimosi. 180º Healthy Termostatinė dušo sistema sukuria vartotojui draugišką, švarią ir sveikatai palankią aplinką.

Atsiliepimai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

GAUKITE NAUJIENAS!

Prisijunkite nemokamai dabar ir pirmieji gaukite naujienas, informaciją apie nuolaidas ir specialius pasiūlymus.